Application for employment at Digital 38

[VN] Social Media Executive - Native Vietnamese | Content | HCMC, Vietnam

Our Team

Digital 38 is a 360° Digital Marketing Agency with a strong presence in Southeast Asia and Greater China. With experience in digital marketing since 2006, we have 100+ digital specialists that cater to our clients’ diverse digital needs. We aim to simplify digital marketing, eCommerce and social media marketing solutions for forward-looking companies across the ASEAN Economic Community (AEC). 

For more information, please visit https://www.digital38.com/about-digital-38/

Job Description

Digital 38 is recruiting for a digital content creation role in our VN office. This person will be responsible for developing and supporting strategic and tactical social marketing campaigns for our APAC clients, FMCG, beauty and pharmaceutical accounts.

Key Responsibilities:


Skills and Experience:


Đội của chúng tôi

Digital 38 là Cơ quan tiếp thị kỹ thuật số 360 ° với sự hiện diện mạnh mẽ ở Đông Nam Á và Trung Quốc. Với kinh nghiệm trong lĩnh vực tiếp thị kỹ thuật số từ năm 2006, chúng tôi có hơn 100 chuyên gia kỹ thuật số phục vụ nhu cầu kỹ thuật số đa dạng của khách hàng. Chúng tôi mong muốn đơn giản hóa các giải pháp tiếp thị kỹ thuật số, Thương mại điện tử và truyền thông xã hội cho các công ty hướng tới tương lai trong Cộng đồng Kinh tế ASEAN (AEC).

Để biết thêm thông tin, vui lòng truy cập  https://www.digital38.com/about-digital-38/


Mô tả công việc


Digital 38 đang tìm kiếm những ứng viên với niềm đam mê trong sáng tạo và viết lách.  Với khả năng vận dụng những kỹ năng của mình để xây dựng thương hiệu khách hàng theo yêu cầu là yếu tố quan trọng hàng đầu cho vị trí này. Ứng viên sẽ chịu trách nhiệm lên ý tưởng sáng tạo và xây dựng nội dung cho khách hàng nhằm nâng cao vị trí và tầm ảnh hưởng của khách hàng thông qua các kênh mạng xã hội và quảng cáo số. 

 

Mô tả công việc:

 

Yêu cầu công việc: